Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Dumanet Grande Reserve Chardonnay 2022

Dumanet Grande Reserve Chardonnay 2022

Dumanet Grande Reserve Chardonnay 2022

€ 9,25 Incl. btw

De citrusgele Dumanet Chardonnay Grande Reserve is een verleidelijke wijn met de typische aroma's van de Zuid-Franse Chardonnay's. Heerlijk rijpe perziken, tropisch fruit, boter, amandel en een vleugje vanille. Een boterige Chardonnay met een volle textuu

Lees meer
Levertijd:
√ op voorraad

95% beveelt ons aan

De citrusgele Dumanet Chardonnay Grande Reserve is een verleidelijke wijn met de typische aroma's van de Zuid-Franse Chardonnay's. Heerlijk rijpe perziken, tropisch fruit, boter, amandel en een vleugje vanille. Een boterige Chardonnay met een volle textuur, zacht van smaak, maar toch ook een wijn voor elke dag. Lekker op het terras of bij vis en roomsauzen. 

De uitgestrekte wijngaarden liggen aan de voet van de Séranne en de Mont Baudille in het hart van de Languedoc. In dit warme, zonnige klimaat hebben de druiven het prima naar hun zin. Na de alcoholische vergisting volgt de malolactische omzetting. Dit zet het scherpe appelzuur om in een milder melkzuur. Dat maakt Dumanet Grande Reserve Chardonnay iets ronder en voller van smaak. Ook zorgt deze omzetting voor een botertoontje. Daarna volgt een houtrijping van een aantal maanden. Dat geeft de Dumanet Chardonnay Grande Reserve de smaak van vanille.

Loading...