Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Horeca wijnen

Horeca wijnen boonstra

In de wereld van de horeca spelen wijnen een belangrijke rol. Horecawijnen zijn speciaal geselecteerde wijnen die worden aangeboden in restaurants, bars, hotels en andere horecagelegenheden. Deze wijnen zijn zorgvuldig gekozen om te voldoen aan de smaakvoorkeuren van jouw gasten en passen perfect bij de gerechten op jouw menukaart staan.

Het aanbieden van een gevarieerde en uitgebalanceerde wijnkaart is een essentieel onderdeel van de horeca-ervaring. Het kan jouw gasten helpen hun culinaire reis te verrijken en de algehele sfeer van jouw Horeca-bedrijf te verbeteren.

Horecawijnen worden vaak uitgekozen door sommeliers of wijndeskundigen, die rekening houden met verschillende factoren bij hun selectie, waaronder de stijl en het type wijn, de herkomst, de druivensoorten, de productiemethode en de prijs. Maar niet iedere Horeca-ondernemer heeft een sommelier in dienst. Ons doel is om samen met jou een diverse wijnselectie aan te bieden, variërend van toegankelijke en betaalbare opties tot meer exclusieve en premium wijnen en bubbels voor speciale gelegenheden.

Naast de kwaliteit van de wijnen, is het belangrijk dat het jouw personeel goed op de hoogte is van de wijnkaart en in staat is om gasten te adviseren bij het maken van hun keuze. Kennis van wijn-spijscombinaties is dan ook cruciaal om de beste eet- en drinkervaring voor jouw gasten te garanderen. Vanzelfsprekend kunnen wij daarbij helpen door middel van voorlichting en training.

Het beheer van jouw wijnvoorraad en het waarborgen van de juiste opslagomstandigheden zijn andere aspecten die van groot belang zijn. Wijnen moeten op de juiste temperatuur worden geserveerd en in de optimale rijpingsfase worden geopend om hun volledige aroma's en smaken tot hun recht te laten komen. 

Samen met jou als Horeca-ondernemer zorgen wij dat het assortiment wijnen een mooiere en betere rol krijgt bij het verrijken van de totale gastervaring in jouw bedrijf. Daarbij zal de wijnkaart een aanvulling vormen op jouw culinaire creaties en zorgen voor een plezierige en memorabele beleving voor jouw gasten.