Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Ons verhaal

Familiebedrijf Boonstra Wijnen is gevestigd in Westbroek, in het gebied tussen de A27 en A2 van Hilversum naar Utrecht. Sinds de oprichting in 2000 hebben wij ons ontwikkeld tot specialist in de import en verkoop van Italiaanse wijnen en gedistilleerd.

Ons centraal gelegen magazijn is volledig geclimatiseerd en is tevens het distributiecentrum voor diverse wederverkopers en Horeca-klanten in heel Nederland inclusief de waddeneilanden. Ook kun je in ons magazijn terecht om op afspraak jouw (online) bestellingen af te halen.

Reeds jaren bieden wij ons uitgebreide assortiment wijnen online aan in onze webwinkel. Naast onze wijnen uit eigen import vind je een groot assortiment aanvullende wijnen van huiswijnen tot exclusieve topwijnen zoals bijvoorbeeld Barolo, Brunello en Amarone van verschillende jaargangen. 

Van huis uit zijn wij gespecialiseerd in Italiaanse wijnen maar daarnaast hebben wij natuurlijk ook wijnen uit de overige europese wijnlanden en wijnen uit de nieuwe wereld in ons assortiment. Bovendien importeren wij een exclusief assortiment grappa's en likeuren.

Bij ons vind je de beste wijnen voor juiste prijzen en vertrouwde kwaliteit zoals je die al decennia van ons mag verwachten.

Mogen wij je helpen of adviseren? Mail dan naar [email protected] of bel ons op 0346-282921