Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Land
Oogstjaar
Kenmerk
Formaat
Prijs
Merken

Dow's Port

Sorteren op

1 products

1 products

Dow's Port, een naam die synoniem staat voor uitmuntendheid in de wereld van Portwijn, heeft een lange en indrukwekkende geschiedenis. Dit prestigieuze wijnhuis, opgericht in 1798 door de Schotse broers William en James Dow, heeft zich gevestigd als een van de oudste en meest gerespecteerde producenten van Portwijnen ter wereld.

Met bijna 225 jaar aan traditie en expertise in het produceren van hoogwaardige Portwijnen, heeft Dow's een erfenis opgebouwd die staat voor vakmanschap, kwaliteit en ongeëvenaarde smaak. De wijngaarden van Dow's bevinden zich in de majestueuze Douro-vallei van Portugal, waar de druiven gedijen in een uniek terroir dat de basis vormt voor de karakteristieke smaken en aroma's van hun wijnen.

Het assortiment van Dow's omvat een scala aan prachtige Portwijnen, waaronder de begeerde Vintage Ports, die alleen in uitzonderlijk goede oogstjaren worden geproduceerd en tientallen jaren kunnen rijpen voordat ze hun volledige pracht onthullen. Daarnaast bieden ze Late Bottled Vintage (LBV) Ports en Tawny Ports, elk met hun eigen unieke eigenschappen en smaakprofielen.

Dow's Port is niet alleen een symbool van vakmanschap en traditie, maar ook van voortdurende innovatie en toewijding aan het behoud van de hoogste kwaliteitsnormen. Hun wijnen hebben internationale erkenning gekregen en worden wereldwijd gewaardeerd door kenners en liefhebbers van Portwijn.

In deze verkenning van Dow's Port zullen we dieper ingaan op hun geschiedenis, wijnen en wat hen tot een vooraanstaand Portwijnhuis maakt, terwijl we de rijke smaak van hun bekroonde creaties ontdekken.

Gratis verzending

bij bestelling vanaf 75 euro

1.000+ wijnen

op voorraad in eigen magazijn

Direct verstuurd

op werkdagen vóór 17:00 uur besteld

9,4 Kiyoh

98% van onze klanten beveelt ons aan!