Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Land
Oogstjaar
Kenmerk
Formaat
Prijs
Merken

Charles Smith Wines

Charles Smith Wines is een wijnbedrijf dat in 2006 is opgericht door Charles Smith, een bekende wijnmaker uit Washington State, Verenigde Staten. Smith had voor die tijd een carrière als manager van rockbands, maar raakte al snel geïnteresseerd in wijn en besloot zijn passie na te streven.

Zijn bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige wijnen, met name uit de regio Columbia Valley in Washington State. Smith gelooft in het maken van wijnen die het karakter en de expressie van het terroir weerspiegelen. Hij werkt nauw samen met wijnboeren uit de regio en zorgt voor een zorgvuldige selectie van druiven om wijnen van hoge kwaliteit te produceren.

Charles Smith Wines staat bekend om zijn gedurfde en opvallende etiketten, die vaak unieke namen en levendige afbeeldingen bevatten. Dit heeft bijgedragen aan de herkenbaarheid van het merk en heeft geholpen om het te onderscheiden in de competitieve wijnmarkt.

Het assortiment van Charles Smith Wines omvat verschillende variëteiten, waaronder Cabernet Sauvignon, Syrah, Merlot, Chardonnay, Riesling en Sauvignon Blanc. De wijnen variëren van toegankelijke instapwijnen tot premium selecties. Ze hebben vaak een krachtig karakter, met intense smaken en een uitgesproken stijl.

Het succes van Charles Smith Wines heeft geleid tot verschillende erkenningen en prijzen in de wijnindustrie. Smith zelf is uitgeroepen tot "Wine Enthusiast Winemaker of the Year" en zijn wijnen hebben hoge scores gekregen van bekende wijncritici en publicaties.

Het is belangrijk op te merken dat informatie over wijnmerken en specifieke producten kan veranderen na mijn kennisafkapdatum in september 2021. Het is raadzaam om de meest recente informatie en beoordelingen van Charles Smith Wines te raadplegen bij erkende wijnbronnen of op hun officiële website.

Sorteren op

1 products

1 products