Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Vinamore Wijnblog

Welkom to our blog, we'd love to read your comments

18 Nov

Welke wijn bij het kerstdiner?

Vier je een feestje deze Kerstdagen? Vraag je je af welke wijn je voor het kerstdiner moet kiezen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Het selecteren van de perfecte wijn voor je kerstfeest kan soms een uitdaging zijn, maar wees gerust, in deze blog begeleiden wij je stap voor stap met het maken van de juiste keuzes!

Lees meer >
18 Nov

Hoe drink je rode wijn? Van glas tot temperatuur

Een fles rode wijn openen en inschenken is een eenvoudige taak, maar het op de juiste manier drinken kan een kunst zijn. Hieronder gaan we dieper in op de wereld van rode wijn en hoe je het het beste kunt drinken. We bespreken alles, van het kiezen van het perfecte glas tot de ideale temperatuur voor rode wijn.

Lees meer >
23 Oct

Welke kaas met wijn?

Het is een vraag die al eeuwenlang wordt gesteld door fijnproevers en liefhebbers van het goede leven: Welke kaas past bij welke wijn? Het antwoord op deze vraag is niet zo eenvoudig als het lijkt. Het combineren van kaas en wijn kan een delicate kunst zijn, waarbij rekening moet worden gehouden met talrijke factoren zoals smaak, textuur, regio en persoonlijke voorkeur.

Lees meer >

Hoe wordt rode wijn gemaakt?

Wijn is een fascinerend product, met een rijke geschiedenis en een ongelooflijk scala aan smaken en stijlen. Een van de meest geliefde soorten wijn is rood. Maar hoe wordt rode wijn gemaakt? Het is een lang proces van de wijngaard tot het glas...

Lezen: Hoe wordt rode wijn gemaakt?

Hoe lang kan je rode wijn bewaren na openen?

Heb je ooit een geweldige fles rode wijn geopend, om er daarna achter te komen dat je niet in staat bent deze binnen een dag of twee op te drinken? Maak je geen zorgen - je bent niet de enige die met deze vraag worstelt. Het komt vrij vaak voor. Dus, hoe lang kan je eigenlijk die heerlijke rode wijn bewaren na het openen? Laten we dit samen uitzoeken.

Lezen: Hoe lang kan je rode wijn bewaren na openen?
Loading posts...
No more articles..