Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Restaurant wijnen

Restaurant Boonstra Wijnen

In jouw restaurant is de wijnkaart een belangrijk onderdeel van de algehele eetervaring. De wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd en passen perfect bij de verschillende gerechten op jouw menukaart. Het doel is om jouw gasten een uitgebreide en harmonieuze combinatie van wijn en spijs te bieden, zodat hun culinaire beleving naar een hoger niveau wordt getild.

De keuze van jouw restaurantwijnen wordt daarbij toevertrouwd aan een ervaren sommeliers, wijnexpert of jouzelf. Samen selecteren wijnen die variëren in stijl, smaakprofiel, herkomst en prijs, om aan de diverse voorkeuren van jouw gasten te voldoen. Een goed samengestelde wijnkaart biedt een uitgebalanceerde mix van bekende klassiekers zoals Meursault en Provence rosé en interessante nieuwe ontdekkingen zoals Orange wines.

Restaurantwijnen kunnen een breed scala aan druivensoorten, wijnstreken en productiemethoden omvatten, waardoor jouw gasten kunnen genieten van verschillende wijnervaringen die perfect aansluiten bij hun gerechten. Het personeel van het restaurant speelt ook een cruciale rol, omdat zij de wijnkaart aan de gasten presenteren en hen kunnen adviseren over welke wijn het beste past bij hun voorkeuren en de gekozen maaltijd. Wij helpen jou graag met de begeleiding en training van het personeel op de werkvloer.

Naast de smaak en kwaliteit van de wijnen, is het van belang om aandacht te besteden aan de juiste opslag- en serveeromstandigheden. Wijnen moeten correct worden bewaard en op de ideale temperatuur worden geserveerd om hun volledige aroma's en smaakprofielen tot hun recht te laten komen. 

Restaurantwijnen vormen een belangrijk onderdeel van de gastvrije ambiance die jouw restaurant probeert te creëren. Door gasten een uitgebreide en uitgekiende wijnselectie te bieden, versterk jij jouw reputatie als culinaire bestemming waar gastronomie en wijn samenkomen voor een onvergetelijke ervaring!

 
Foto: Restaurant 't Swaentje 's-Graveland