Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Café wijnen

Café Boonstra wijnen

In jouw café zijn wijnen een steeds belangrijker en gewilder onderdeel geworden van het drankenassortiment. De café-wijnen zijn speciaal geselecteerde wijnen die worden aangeboden naast frisdrank, bier en sterke dranken. Je gaat mee met de trend voor groeiende interesse voor wijn in jouw café en het genieten van een meer verfijnde drankervaring.

De voor jouw café geselecteerde wijnen bieden jouw gasten de gelegenheid om te ontspannen en te genieten van een glas wijn, zowel op zichzelf als in combinatie met een eenvoudige lichte maaltijd of borrelhapjes. Door de juiste en gevarieerde selectie van wijnen aan te bieden, kun jij in jouw café de gasten verrassen met verschillende druivenrassen, herkomstgebieden en stijlen van wijn, waardoor er voor elk wat wils is.

De juiste en meest passende keuze van caféwijnen wordt vaak bepaald door factoren zoals de vraag van klanten, de prijsklasse en het karakter van jouw café. We helpen je graag om een aantrekkelijk aanbod van betaalbare en toegankelijke wijnen te presenteren, misschien wel naast een aantal meer exclusieve opties voor degenen die zichzelf willen trakteren op iets echt bijzonders!

Jouw personeel en jijzelf spelen een belangrijke rol bij het aanbevelen en serveren van wijn aan klanten. Hoewel cafés doorgaans niet zo'n uitgebreide wijnkaart hebben zoals restaurants, is het toch van belang dat het personeel een basiskennis heeft van de beschikbare wijnen en hun smaakprofielen. Zo kunnen jullie de gasten adviseren en helpen bij het maken van een keuze die aan hun verwachtingen voldoet.

Het aanbieden van caféwijnen geeft jou de mogelijkheid om jouw gasten een veelzijdige drinkervaring te bieden en jouw positie als sociale ontmoetingsplek te versterken. Of het nu gaat om een ontspannen middagborrel of een gezellige avond met vrienden, caféwijnen voegen een vleugje elegantie toe aan de informele sfeer en dragen bij aan de algehele gastvrije ambiance van het café.

Foto: café Nobel Ameland