Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Land
Oogstjaar
Kenmerk
Formaat
Prijs
Merken

Sebastiani

Sorteren op

4 products

4 products

Sebastiani Winery is een bekende en historische wijnmakerij gelegen in Sonoma, Californië, Verenigde Staten. Het heeft een prominente plaats in de geschiedenis van de wijnindustrie in Californië en wordt gevierd om zijn toewijding aan het produceren van wijnen van hoge kwaliteit.

De wijnmakerij werd opgericht in 1904 door Samuele Sebastiani, een Italiaanse immigrant die in de late jaren 1800 naar Californië kwam. Samuele vestigde zich in Sonoma en begon wijn te maken in de kelder van het familiehuis. In de loop van de tijd bouwde hij een sterke reputatie op voor zijn wijnmaakvaardigheden, en de wijnmakerij breidde geleidelijk uit.

In de beginjaren richtte Sebastiani Winery zich voornamelijk op de productie van bulkwijnen om de lokale gemeenschap te voorzien. Echter, met de toenemende vraag naar kwaliteitswijnen in de Verenigde Staten, evolueerde de wijnmakerij haar praktijken en begon vanaf de jaren 1960 premiumwijnen te produceren.

Een van de bepalende momenten voor Sebastiani Winery kwam in 1980 toen de kleinzoon van Samuele, August Sebastiani, de leiding over het familiebedrijf overnam. Onder zijn leiding onderging de wijnmakerij aanzienlijke modernisering en bleef het haar reputatie opbouwen als producent van uitstekende wijnen.

Sebastiani Winery is bekend om haar expertise in het maken van een breed scala aan druivensoorten, waaronder Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Merlot, Pinot Noir en Zinfandel. Hun wijnen hebben talloze onderscheidingen en prijzen ontvangen voor hun uitzonderlijke kwaliteit.

Naast haar wijnmaaktraditie trekt de ligging van de wijnmakerij in het hart van Sonoma Valley ook wijnliefhebbers en toeristen aan. De schilderachtige wijngaarden, glooiende heuvels en rijke geschiedenis maken het een populaire bestemming voor wijnproeverijen en toerisme.

Sebastiani Winery blijft zich inzetten voor het behoud van haar erfgoed en tegelijkertijd voor het omarmen van innovatie en duurzame praktijken in de wijnproductie. Als gevolg daarvan blijft het een gerespecteerde en hoog aangeschreven naam in de wijnindustrie van Californië, die zowel kenners als casual wijnliefhebbers aantrekt.

Gratis verzending

bij bestelling vanaf 75 euro

1.000+ wijnen

op voorraad in eigen magazijn

Direct verstuurd

op werkdagen vóór 17:00 uur besteld

9,4 Kiyoh

98% van onze klanten beveelt ons aan!