Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Land
Oogstjaar
Kenmerk
Formaat
Prijs
Merken

Lunaria

Sorteren op

2 products

2 products

 
Lunaria is niet zomaar een biodynamisch huis! The World Biodynamic Conference die in het voorjaar van 2018 in San Francisco werd gehouden, erkende ze zelfs als de grootste Demeter-gecertificeerde biodynamische druivengemeenschap ter wereld!
 
Het begon allemaal in 2005 toen voormalige leden van Cantina Orsogna besloten om over te stappen op biodynamische wijnbouw. Het wijnhuis is inmiddels volledig Demeter gecertificeerd en alles verloopt volgens de kalender van Maria Thun. Daarnaast gebruiken ze een verfijnd netwerk aan weerstations om allerlei schimmels en ziektes in de wijngaarden voor te kunnen zijn. De oude traditie gaat hier prima samen met high tech.
 
De kurken worden bij Lunaria niet afgesloten met een capsule, maar geborgd met een oranje draad. Deze kleur is niet voor niets gekozen, want het is dé kleur van de biodynamica. Deze oude techniek is door hun grootouders is overgeleverd en is een symbool van een band met de cultuur en zijn traditie. Het binden van de kurken wordt toevertrouwd aan de sociale werkplaats Fattoria Babalu, dus het hart zit bij Lunaria dus ook op de goede plaats.

Gratis verzending

bij bestelling vanaf 75 euro

1.000+ wijnen

op voorraad in eigen magazijn

Direct verstuurd

op werkdagen vóór 17:00 uur besteld

9,4 Kiyoh

98% van onze klanten beveelt ons aan!