Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Taylor's 20 Year Old Tawny Port in giftbox

Taylor's 20 Year Old Tawny Port in giftbox

Taylor's 20 Year Old Tawny Port in giftbox

€ 50,75 Incl. btw

2e PLAATS in de Perswijn Wijnconcours Top 100 van 2022!

De Taylor's 20 Year Old Tawny is verpaking in de originele Taylor'sgiftbox. Zijn kleur is lichtbruin-oranje en hij heeft een verfijnde aromatische geur van rozijnen, gedroogd fruit, noten en kruiden

Lees meer
Levertijd:
√ op voorraad

95% beveelt ons aan

De Taylor's 20 Year Old Tawny is verpaking in de originele Taylor'sgiftbox. Zijn kleur is lichtbruin-oranje en hij heeft een verfijnde aromatische geur van rozijnen, gedroogd fruit, noten en kruiden. De smaak is vol en zwoel met voldoende frisheid, gedroogd fruit en kruiden. Koel te serveren. Heerlijk bij oude kazen.

Taylor's

Taylor’s Port is in 1692 door de Engelse koopman Job Bearsley opgericht en tot op de dag van vandaag een onafhankelijk bedrijf. Een écht familiebedrijf dat haar kennis, ervaring en focus al honderden jaren van de ene op de andere generatie overdraagt en zo haar werkwijze en kwaliteit steeds blijft verfijnen. Taylor’s legt zich exclusief toe op de productie van port en het huis wordt wereldwijd beschouwd als de benchmark voor vintage ports. Deze beroemde jaargangports, afkomstig van de steile Quintas Vargellas, Terra Feita en Junco, onderscheiden zich zowel door hun elegantie en balans als door hun kracht en lange levensduur. Het familiebedrijf beschikt daarnaast over grote reserves houtgerijpte port, waaruit prachtige oude tawny’s gecreëerd worden die tot wel vijftig jaar op vat hebben gerijpt. Taylor’s is dé bedenker van de Late Bottled Vintage en is van die portstijl nog altijd de grootste producent. Ze zijn geworteld in tradities – zo worden de druiven voor de vintage ports nog altijd met de voet getreden in lagares. Tegelijk staat het met beide benen volop in het heden en zet het zich onder meer actief in voor duurzaam wijngaardbeheer.

Awards

  • 1e PLAATS in de Perswijn Wijnconcours Top 100 van 2021
  • 2e PLAATS in de Perswijn Wijnconcours Top 100 van 2022
Druifsoorten Touriga Francesa, Tinta Roriz & Touriga Nacional
Alcoholpercentage 20 %
Biologisch icon-no
Inhoud 0,75 liter
Sluiting Kurk
Geschenkverpakking icon-yes
Allergenen Sulfiet
Vegan icon-no
Op hout gerijpt icon-no
Gewicht 150 grams
Loading...