Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Coravin

Coravin is een innovatief wijnsysteem dat wijnliefhebbers in staat stelt om een glas wijn te schenken zonder de fles te hoeven openen. Het apparaat maakt gebruik van een dunne naald die door de kurk van de wijnfles gaat zonder deze te beschadigen. Verv...

Sorteren op

1 products

1 products

Coravin is een innovatief wijnsysteem dat wijnliefhebbers in staat stelt om een glas wijn te schenken zonder de fles te hoeven openen. Het apparaat maakt gebruik van een dunne naald die door de kurk van de wijnfles gaat zonder deze te beschadigen. Vervolgens wordt argongas, een smaakloos en reukloos edelgas, in de fles geïnjecteerd om de wijn eruit te laten stromen.

Wat maakt Coravin zo bijzonder?

Het unieke aan Coravin is dat het de wijn conserveert door de lege ruimte in de fles op te vullen met argongas, waardoor oxidatie wordt voorkomen. Hierdoor blijft de rest van de wijn in de fles in optimale conditie, alsof de fles nooit geopend is. Dit stelt wijnliefhebbers in staat om van verschillende wijnen te genieten zonder zich zorgen te maken over het snel moeten opdrinken van de geopende fles.

Langer genieten van kostbare wijnen

Coravin heeft de manier waarop mensen van wijn genieten veranderd door flexibiliteit en behoud van kwaliteit te bieden. Het is een handige tool voor wijnkenners die graag diverse wijnen willen proeven zonder een hele fles te hoeven consumeren, en het opent nieuwe mogelijkheden voor het organiseren van wijnproeverijen of het ontdekken van zeldzame en kostbare wijnen.

Gratis verzending

bij bestelling vanaf 75 euro

1.000+ wijnen

op voorraad in eigen magazijn

Direct verstuurd

op werkdagen vóór 17:00 uur besteld

9,4 Kiyoh

98% van onze klanten beveelt ons aan!