Distilleria Beccaris

Sorteren op

0 products

Geen producten gevonden

Distilleria Beccaris is ontstaan ​​dankzij een soort "kansspel". In feite besloot oprichter Elio Beccaris in 1951 om een ​​eigen bedrijf te starten, maar hij wist niet of het een distilleerderij, een wijnmakerij of een azijnfabriek moest zijn. Dus liet hij zijn pasgeboren zoon Carlo beslissen door drie strookjes papier met de drie alternatieven in een hoed te stoppen en hem er een te laten trekken. De uiteindelijke beslissing zou moeten worden genomen door zijn onschuldige en onbewuste hand en het bleek de gelukkige te zijn. Carlo Beccaris draagt nu nog steeds de zorg van zijn bedrijf, ambachtelijke zorg en passie voor producten van hoge kwaliteit. De productiecyclus begint aan het einde van de zomer met de selectie van de beste persresten van wijnhuizen uit het hart van de regio tussen Langhe en Monferrato. Daarna volgen de andere productiefasen: destillatie, lagering en de verpakking van de flessen die elk jaar na een zorgvuldig gecontroleerd proces op de markt worden gebracht. Alles wordt in eigen huis gedaan en is gericht op het bereiken van hoge kwaliteit. Ondanks de uitbreiding blijft de distilleerderij een familiebedrijf. De kunst van het produceren van grappa die door Elio Beccaris is overgedragen aan zijn zoon Carlo wordt vandaag de dag weer doorgegeven aan Marco en Paolo. Zij werken al in de distilleerderij en zorgen met innovatieve ideeën voor verjonging, verbetering en vernieuwing binnen het bedrijf.

Gratis verzending

bij bestelling vanaf 75 euro

1.000+ wijnen

op voorraad in eigen magazijn

Direct verstuurd

op werkdagen vóór 17:00 uur besteld

9,4 Kiyoh

98% van onze klanten beveelt ons aan!