Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Land
Oogstjaar
Kenmerk
Formaat
Prijs
Merken

RedHeads

Sorteren op

1 products

1 products

RedHeads Wine is een Australisch wijnbedrijf dat bekend staat om zijn innovatieve en kwaliteitsvolle wijnen. Het werd opgericht in 2002 door wijnmaker Tony Laithwaite en zijn team. RedHeads Wine maakt deel uit van het wijnbedrijf Laithwaite's Wine, dat een diverse portfolio van wijnen uit verschillende regio's over de hele wereld produceert.

Wat RedHeads Wine onderscheidt, is hun benadering van wijnmaken. Ze staan bekend om het experimenteren met verschillende druivensoorten, wijngaarden en wijnbereidingsmethoden om unieke en interessante wijnen te creëren. Het bedrijf heeft geen eigen wijngaarden, maar werkt samen met geselecteerde wijnboeren uit verschillende regio's in Zuid-Australië. Ze zoeken naar druiven van uitzonderlijke kwaliteit en laten de wijnboeren de druiven verbouwen volgens hun specificaties.

Een van de opvallende aspecten van RedHeads Wine is hun focus op het gebruik van oude wijnstokken. Ze geloven dat oude wijnstokken druiven van hogere kwaliteit produceren, wat resulteert in wijnen met meer complexiteit en diepgang. Het bedrijf werkt vaak met wijnstokken die tientallen jaren oud zijn.

RedHeads Wine produceert verschillende wijnstijlen, waaronder rode, witte en roséwijnen. Ze hebben een breed scala aan variëteiten, zoals Shiraz, Cabernet Sauvignon, Grenache, Chardonnay, Sauvignon Blanc en nog veel meer. De wijnen van RedHeads Wine zijn over het algemeen kenmerkend vanwege hun rijke smaken, uitgebalanceerde structuur en hoge kwaliteit.

Het labelontwerp van RedHeads Wine is ook opvallend en onderscheidend. Ze presenteren hun wijnen met creatieve en kleurrijke etiketten die vaak associaties hebben met de namen van de wijnen. Dit draagt bij aan de algehele ervaring en het unieke karakter van RedHeads Wine.

Over het algemeen heeft RedHeads Wine een goede reputatie opgebouwd binnen de wijnindustrie vanwege hun innovatieve benadering van wijnmaken en de productie van hoogwaardige wijnen. Hun wijnen worden internationaal erkend en zijn beschikbaar in geselecteerde wijnwinkels en restaurants over de hele wereld.

Gratis verzending

bij bestelling vanaf 75 euro

1.000+ wijnen

op voorraad in eigen magazijn

Direct verstuurd

op werkdagen vóór 17:00 uur besteld

9,4 Kiyoh

98% van onze klanten beveelt ons aan!