Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Geborgde werkwijze 18+

Je vindt op deze pagina de bewaakte controlepunten die wij hebben ingesteld om te waarborgen dat er alleen alcohol wordt verkocht of afgeleverd aan kopers die 18 jaar of ouder zijn.

  • Al ons werkzame personeel heeft de leeftijd van 18 jaar of ouder.
  • Bij binnenkomst en bestelling zullen wij vragen naar jouw geboortedatum of dat je 18+ bent. Zodra er een door de overheid bepaald leeftijdsverificatiesysteem beschikbaar is, zullen wij dit systeem toepassen op onze website.
  • Wij verkopen geen sterk alcoholische dranken via onze webshop
  • Bij ieder artikel is te lezen dat wij geen alcohol verkopen onder de 18 en dat wij de leeftijd controleren bij de aflevering. In de footer op iedere pagina van onze website vind je het NIX18-logo.
  • Bij het aanmaken van een verzendlabel in het systeem van onze verzendpartner wordt altijd de leeftijdscheck 18+ van PostNL toegevoegd.
  • De bezorger controleert door middel van een legitimatiebewijs of iDin jouw leeftijd aan de deur. Ben je niet thuis, ben je minderjarig of kun je jezelf niet legitimeren? Dan gaat jouw bestelling naar een afhaallocatie in de buurt waar je het pakket als meerderjarige binnen 1 week alsnog kunt ophalen met een geldig legitimatiebewijs. Daarna wordt jouw bestelling naar ons retour verzonden. Pakketten die door onze eigen bezorgdienst worden bezorgd gaan retour naar ons magazijn en kunnen daar met legitimatie worden afgehaald.
  • Het is niet mogelijk het pakket bij de buren af te laten leveren omdat er altijd een leeftijdscheck 18+ van de ontvanger gedaan moet worden.
  • Door de keuze voor de leeftijdscheck 18+ is de kans dat dit gebeurt erg klein is. Mocht dit toch voorkomen dan zullen wij direct een melding doen en een klacht indienen bij zowel Flespakket als PostNL. Onze eigen bezorgservice zal nooit een pakket uitreiken zonder 18+ verificatie van de legitimatie.
  • Blijk je minderjarig bij de bezorging? Dan betaal je altijd een bijdrage ter grootte van de verzend-, retour- en verpakkingskosten. Dit bedrag wordt ingehouden van het aan jou terug te betalen bedrag van jouw bestelling.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via [email protected]

 

VERSIE 2021.07.01