Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Cantina Mesa Brama Syrah Valli di Porto Pino 2018

Cantina Mesa Brama Syrah Valli di Porto Pino 2018

Cantina Mesa Brama Syrah Valli di Porto Pino 2018

€ 16,95 Incl. btw

De Brama Syrah van Cantina Mesa is een diep robijnrode wijn met een intense bloemige geur en verse fruittonen aangevuld met hints van balsamico, mediterrane en pittige specerijen. Rijk en vol van smaak. Levendig met frisheid en hartigheid en voor de Syrah

Lees meer
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • Op werkdagen voor 17:00 u besteld, morgen in huis
  • meer dan 400 wijnen op voorraad
  • 30 dagen proefgarantie
  • Geen 18, geen alcohol
  • 18+ Check bij bestelling en bezorging

De Brama Syrah van Cantina Mesa is een diep robijnrode wijn met een intense bloemige geur en verse fruittonen aangevuld met hints van balsamico, mediterrane en pittige specerijen. Rijk en vol van smaak. Levendig met frisheid en hartigheid en voor de Syrah typische hints van pittige peper worden verweven met rijp fruit en stevige tannines. Lekker bij pasta- en rijstgerechten met gekruide sauzen, gebraden of gegrilde vleesgerechten, harde kazen. Deze Syrah uit het Sulcis-gebied, in het uiterste zuidwesten van Sardinië. Een mediterraan klimaat, met verspreide lage jaarlijkse regenval voornamelijk in de herfst- en wintermaanden, frequente mistralwinden, hoge zomer- en lentetemperaturen, milde herfst en milde of koude en droge winters. Syrah groeit op quaternaire zandige zee- en riviersedimenten die worden afgewisseld met afzettingen in meren en moerassen en carbonaatkorsten die typisch zijn voor backshore-gebieden. De bodem is kleileem, ph alkalisch, goed gestructureerd en kiezelachtig; de aanwezigheid van actieve kalk en een hoge concentratie aan micronutriënten verheerlijken de kruidige component van de wijnen die worden geproduceerd uit druiven die op deze grond worden verbouwd. De druiven worden tussen eind september en begin oktober geoogst. De druiven worden alleen geplet, de most macereert met schil gedurende 20 dagen met periodieke persing. Na fermentatie in staal rust de wijn en rijpt hij 10 maanden in tonneaux van de 1e en 2e vulling, gevolgd door verdere rijping op fles in het wijnhuis gedurende minstens 6 maanden.

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Gratis bezorgd

vanaf €69,95

Vandaag besteld,

morgen in huis*

Bedenktijd

30 dagen

Vooraf en achteraf

Betalen