Ottosoldi

Wat ooit begon met de aankoop van een stuk land voor slechts 8 centen (otto soldi) heeft geleid tot de prachtige wijnen van Ottosoldi. De wijngaarden van Ottosoldi strekken zich inmiddels uit over 5 hectare, als een prachtig amfitheater met uitzicht op het zuidwesten, tussen de heuvels van Gavi. In de wijngaard vind je alleen de voor de Gavi gebruikte Cortese-druif, een autochtone druivensoort die typisch is voor deze Piemontese regio. De wijngaard met 25.000 wijnranken wordt op biologische wijze onderhouden zonder kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. Het typische mergel-kalkrijke grond geeft belangrijke minerale hints die de fantastische Gavi. Het geeft hem frisheid, structuur en duurzaamheid. Een absolute TOP-wijn!

Sorteer op
 • Ottosoldi Gavi BIO 2019
  Ottosoldi Gavi BIO 2019

  De druiven van deze TOP-Gavi worden medio september met de hand geoogst. Het is een glanzend strogele witte wijn met een voor Gavi typische bloemige geur met tonen van rijp fruit. Fris, vol en rijk van smaak en een lange afdronk.

  ‚ā¨ 12,95 ‚ā¨ 9,75
 • Ottosoldi Barbera del Monferrato 2017
  Ottosoldi Barbera del Monferrato 2017

  Intens rode Barbera uit het Monferrato, het gebied van truffels en rode wijnen. Hij heeft een diep en fijn aroma van rood fruit en vanilletonen. Een volle, rijke wijn met zachte tannines en frisse fruitige tonen. Heerlijk bij....

  ‚ā¨ 14,95
Sorteer op
© 2008 - 2021 Boonstra Wijnen - Online wijn bestellen op boonstrawijnen.nl | sitemap | rss

Vanaf 1 juli 2021 controleren wij bij bestelling en bij aflevering of je 18 jaar bent.