OVER BOONSTRA WIJNEN

Boonstra Wijnen magazijn Westbroek Utrecht

Sinds de oprichting in 2000 heeft Boonstra wijnen zich ontwikkeld tot specialist in de import en verkoop van Italiaanse wijnen en gedistilleerd.

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van wijnproducenten in diverse Italiaanse regio’s. Onze wijnen importeren wij direct van de wijnhuizen, die wij ook regelmatig bezoeken. Daardoor leveren wij de beste kwaliteit wijnen tegen betaalbare prijzen. Van huiswijn tot exclusieve topwijn zoals Barolo en Amarone, je vindt ze in ons uitgebreide assortiment. 

Vanuit ons eigen geklimatiseerde magazijn in Westbroek wordt ons gehele assortiment uit voorraad geleverd aan restaurants, café’s, hotels, delicatessenwinkels, cateraars, (online) wijnspeciaalzaken en wederverkopers. Daarnaast verzorgen wij voor bedrijven naar wens samengestelde relatie- en seizoensgeschenken.

Door onze jarenlange ervaring en kennis van zaken kunnen wij jou altijd voorzien van het juiste wijn- en assortimentsadvies voor jouw wijnkaart of winkel.

Voor Nederland zijn wij importeur van Pierfranco Baldi, Casa Vinicola Bennati, Rocca Bastia, Soraighe, Enio Ottaviani, Ca’ di RajoEpsilon Wine, Azienda Agricola Giarola, BernardSant UrbanoPoggio NicchiaiaCantine Miali en Distilleria Beccaris.

© 2008 - 2020 Boonstra Wijnen, de wijnspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel