Klantenservice / FAQ

Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op:

Meer informatie vind je op onze contactpagina


Betaalopties

Je kunt veilig, zonder extra kosten, online betalen met iDEAL, ApplePay, PayPal, Visa, Mastercard, Amex en Klarna achteraf betalen.

Als vaste klanten die eerder heeft besteld kun je zonder extra kosten achteraf met factuur betalen. Bestel je voor het eerst en wil je toch achteraf betalen? Kies dan voor Klarna Achteraf betalen.


Bezorging

Jouw bestelling wordt veilig verzonden met PostNL. De wijnen worden verpakt in speciale recyclebare verzenddozen en krijgen bij Flespakket een persoonlijke behandeling. De kans op breuk wordt daardoor tot een minimum wordt beperkt. Wij verzenden van maandag tot en met vrijdag dagelijks tot 15.00 uur de bestellingen. Zodra jouw bestelling onderweg is krijg je van ons een e-mail met Track&Trace code toegestuurd. Onder de € 69,95 vragen wij een bijdrage van € 6,95. Boven de € 69,95 euro is verzending altijd gratis.

Bestel je jouw wijnen van maandag tot en met vrijdag vóór 16.00 uur? Dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag door PostNL bezorgd. Ben je niet thuis, dan kun je ook kiezen voor een van de 2.400 PostNL afhaalpunten.

Wil je jouw bestelling liever in de avonduren bezorgd hebben? Kies dan voor avondbezorging. Jouw bestelling wordt dan, indien beschikbaar in jouw regio, op maandag t/m vrijdag tussen 18.00 en 21.30 uur 's-avonds bezorgd. 


Afhalen

Het is ook mogelijk om jouw bestelling af te halen in ons magazijn in Westbroek. Zodra de bestelling klaar staat voor aflevering nemen wij contact met je op. Je kunt ook zelf telefonisch contact met ons opnemen via 035-6855477


Export

Wij verzenden en factureren niet buiten Nederland. Op afspraak is het mogelijk om jouw bestelling op te halen en te betalen in ons magazijn in Westbroek  / We do not ship orders from outside The Netherlands. By appointment it is possible to pick up and pay your wines at our warehouse in Westbroek.


Verpakking

Wij besteden continue erg veel aandacht aan de verpakking én het inpakken van jouw bestelling. Daarom maken wij gebruik van de stevige kartonnen en recyclebare flesverpakkingen van flespakket. Zo doen wij er alles aan om breuk te voorkomen en te zorgen dat u zorgeloos kunt genieten van de bestelde wijnen. Daarnaast zijn de verpakkingen altijd afgestemd op jouw bestelling en gebruiken wij recyclebare materialen. 


Garantie

Wij gaan voor 100% tevredenheid. Dus neem gerust per telefoon of e-mail contact op inzake jouw klacht. Wij zullen jouw klacht direct na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben dan zullen wij je daarvan op de hoogte stellen.  Mocht je dit niet op prijs stellen dan kunt je altijd contact opnemen met de afdeling Bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Boonstra Wijnen bij is aangesloten.


Normale prijzen

Wij adverteren onze wijnen niet met spectaculaire kortingen en nep aanbiedingen van/voor prijzen die er nooit zijn geweest. Onze wijnen zijn afkomstig van betere wijnhuizen en zijn online makkelijk vindbaar. Wel kan het zijn dat een artikel sterk is afgeprijsd ivm een uitlopend oogstjaar of omdat het product uit ons assortiment gaat. 


Herroepingsrecht

Je hebt bij ons altijd een bedenktermijn van 30 dagen na ontvangst van je aankopen. Daarna heb je nog eens 14 dagen hebt om deze aankopen kosteloos te retourneren. Dit kan zonder opgave van reden. Wij houden niet van moeilijk doen. Dus vinden het niet nodig dat je daarvoor een herroepingsformulier invult. Je kunt gewoon contact met ons opnemen per telefoon 035-6855477 of per e-mail. Wij sturen je dan een link om jouw gratis retouretiket te downloaden en uit te printen. Heb je al betaald? Dan storten wij het betaalde bedrag direct na ontvangst van de retour terug via de door jou gebruikte betaalwijze. Wil je toch gebruik maken van het Europees modelformulier voor herroeping? Dan vind je deze hier. Je mag het herroepingsformulier per e-mail naar ons toesturen. 


Neem contact op

Je kunt per e-mail contact opnemen met onze klantenservice of bellen op 035-6855477. We helpen je graag!


Retouradres

Boonstra Wijnen, Dr. Welfferweg 11F, 3615AK Westbroek


Veiligheid en privacy

Wij gebruiken jouw gegevens alleen voor de verwerking van onze bestellingen en onze nieuwsbrief. De meest recente versie van ons privacy-beleid vind je hier


Algemene voorwaarden

Wij hanteren de algemene voorwaarden zoals opgesteld voor alle bij de Stichting Webshop Keurmerk aangesloten winkels. Deze voorwaarden zijn zo opgesteld dat zij voldoen aan de Nederlandse en Europese regelgeving. De algemene levervoorwaarden vind je hier.

© 2008 - 2021 Boonstra Wijnen - Online wijn bestellen op boonstrawijnen.nl | sitemap | rss

Vanaf 1 juli 2021 controleren wij bij bestelling en bij aflevering of je 18 jaar bent.