Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Land
Oogstjaar
Kenmerk
Formaat
Prijs
Merken

Ca' Maiol

Het verhaal van Cà Maiol begint in 1967 als de de Milanese ondernemer Walter Contato met een vooruitziende blik en passie voor nieuwe uitdagingen zijn landgoed hier aan de zuidelijke oever van het Gardameer opricht.

Het behoud van de wijnbouw en de innovatie van wijnproductie zijn sinds de oprichting belangrijke doelen van Cà Maiol. Deze doelstellingen zijn in 1996 vernieuwd toen het landgoed in handen kwam van de tweede generatie. Zij erfden de passie voor de regio, liefde voor Lugana-wijn en het verlangen om de wijnen en het bedrijf te blijven ontwikkelen en verbeteren. 

Cà Maiol ligt in het hart van de Lugana-zone, te midden van bloeiende wijngaarden en oude wijnhuizen. Het hoofdgebouw, gebouwd in 1710, is het hart van het landgoed. In de grote ondergrondse kelder bevind zich de productie van het bedrijf. Hier wordt elke dag opnieuw een de traditionele manier van wijnmaken gecombineerd met de modernste technologie, zoals de roestvrijstalen vinificatietanks of de eigen bottelingslijnen.

 

Sorteren op

4 products

4 products